ENGLISHCHINESEKOREANGREEK

PRESS

THE GAME

VIDEO TUTORIALS

GAME TIPS

SUPER PLAYERS

PRESS

PRESS

BUY THE GAME

KIDS MODEFollow tapdisc on Twitter

MONEY CONTEST

CASH WINNER

TAP DISC LITE - Δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε !!!

Κριτικές από τους:
CNET, TUAW, PCWORLD, MACWORLD,T3, APP ADVICE, GAMEZEBO, APPSPY, IPHONELIFE, κ.α.
και από τα top ελληνικά forums IPHONEHELLAS, MYPHONE, BYTHEWAY
[ διαβάστε όλες τις κριτικές εδώ ]

Interview:


Το TAP DISC είναι ένας νέος και εντελώς μοναδικός τρόπος παιχνιδιού που διαφέρει από ό,τι έχεις παίξει μέχρι τώρα. Συνδυάζοντας στοιχεία από συγχρονισμένα αγγίγματα (taping) και ταίριασμα χρωμάτων, το Tap Disc προσφέρει ένα απλό, με ένα άγγιγμα, στυλ παιχνιδιού που γίενται πολύ συναρπαστικό και περίπλοκο με τα δεκάδες μοναδικά bonus, power-ups και προκλήσεις που κρύβει.
Το Tap Disc θα προκαλέσει το μυαλό και τις αισθήσεις σου και αν είσαι αρκετά καλός, ίσως καταφέρεις να κερδίσεις μερικά αληθινά χρηματικά έπαθλα *.

Κόστος: 0.79 (για λίγο)
iTunes link: http://itunes.apple.com/app/legalradiation/id375367799?mt=8

Σφίγγεις την iΣυσκευή σου στο ένα χέρι έτοιμος για δράση. Οι αισθήσεις σου είναι σε εγρήγορση καθώς προετοιμάζεσαι πνευματικά για μια πρωτόγνωρη εμπειρία παιχνιδιού. Τα καλοσχεδιασμένα στοιχεία του παιχνιδιού, προσθέτουν ένταση στην αποστολή σου. Μονολογώντας πως πρέπει πάσει θυσία να αποφύγεις τον εχθρικό κίτρινο δίσκο καθώς θα συλλέγεις τους καλούς αγγίζοντας με ταχύτητα και στρατηγική την οθόνη, παίρνεις μια βαθιά ανάσα, επιλέγεις τον βαθμό δυσκολίας που σου ταιριάζει και βουτάς.


Το Tap Disc δεν έχει να κάνει μόνο με την συλλογή των συμπαθητικών δίσκων, που κινούνται στην οθόνη ή τα combos και bonuses που θα σε ιντριγγάρουν να τα παίξεις όλα για όλα. Καθώς τα αντανακλαστικά σου ακονίζονται, το μυαλό σου γυμνάζεται ενώ προσαρμόζεται στις ταχύτητες που απαιτεί το παιχνίδι, μια εξάσκηση την οποία ονομάζουμε Brain Update (Αναβάθμιση Μυαλού). Θα φτάσεις να παίζεις με τέτοια άνεση που οι φίλοι που θα σε βλέπουν δεν θα πιστεύουν πως είναι δυνατό να ανταποκρίνεσαι σε αυτές τις ταχύτητες με τέτοια ακρίβεια.


Όπως είπαμε η πνευματική εξάσκηση που δέχεσαι παίζoντας το TAP DISC δίνει την αίσθηση πως αναβάθμισες το μυαλό σου (όπως όταν βάζεις νέο επεξεργαστή στον υπολογιστή σου !). Στο παιχνίδι θα πρέπει να καταφέρεις combos (συνδυασμούς) που θα σε ανταμείψουν με δώρα και πόντους, θα πρέπει να συλλέξεις bonuses (δωράκια) που θα σου προσφέρουν ζωές ή ξέφρενες καταστάσεις όπως τέρματα για να βάλεις γκολ, μπιλιάρδο, πυραύλους κλπ., θα πρέπει να επιβιώσεις σε ειδικές πίστες / προκλήσεις που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και αρκετά εξασκημένος γιατί όλα αυτά γίνονται μπροστά σου με ξέφρενους ρυθμούς. Μετά το TAP DISC όλα τα άλλα παιχνίδια θα σε ξενερώνουν γιατί θα σου φαίνονται πολύ αργά και βαρετά.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά ένα και μοναδικό.


Οι πίστες πρόκλησης απαιτούν (εκτός από ταχύτητα και αντίληψη) στρατηγική σκέψη για να ολοκληρωθούν χωρίς ιδιαίτερες απώλειες. Θα έχεις να αντιμετωπίσεις δίσκους ninja, φαντασματάκια που θα σε μπερδεύουν, τοίχους που θα κλείνουν και θα σου περιορίζουν το πεδίο δράσης και άλλα πολλά. Ετοιμάσου για αδρεναλίνη" στα κόκκινα".


Αν καταφέρεις να αφήσεις το παιχνίδι για λίγο από τα χέρια σου, ίσως επιτρέψεις και σε κανένα πιτσιρίκο (όπως το παιδί σου, ή το ανιψάκι σου, ή το βαφτιστήρι σου) να παίξει την προσχολική έκδοση που σχεδιάσαμε ειδικά για παιδάκια εώς 6 ετών. Περιέχεται στην εφαρμογή χωρίς έξτρα χρέωση και τα παιδιά λατρεύουν τα πολύχρωμα ευχάριστα γραφικά με ζωάκια και τον εύκολο τρόπο παιχνιδιού που αναπτύξαμε εδώ.
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν κι αυτοί να ακονίσουν τις αισθήσεις τους και να αναβαθμίσουν το μυαλό τους. Ακόμα και κάποιοι ενήλικες θα το απολαύσουν αφού εδώ τα scοres απογειώνονται !


* Η Apple δεν σπονσοράρει ούτε είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή της προωθητικής ενέργειας σχετικά με τα χρηματικά έπαθλα.

* Το παιχνίδι λεγόταν Flying Discs μέχρι τηνπροηγούμενη έκδοση

 

 

 

     
  σχετικά ευχαριστίες άλλα έργα πνευματική ιδιοκτησία επικοινωνία